0

U Sarajevu su se tokom novogodišnjih praznika desili brojni nemili događaji, ali i jedan koji dokazuje da dobro uvijek pobjeđuje zlo.

Naime, tokom prazničnih noći u centru glavnog grada Bosne i Hercegovine su na dva automobila novosadskih registracija probušene gume.

Takođe, oštećene su i gume jednom Užičaninu i to sve četiri!

TENZIJE U BIH: Srpski automobili ponovo meta

Nakon ovih vijesti koje su brzo preplavile lokalne medije, javio se poznati ugostitelj i vlasnik čuvenog restorana Sejo Brajlović koji je najavio da će platiti troškove turista iz Srbije, čije su gume na automobilima bile izbušene.

Sarajevska legenda, poznat po uzrečici „Kontaš?“, kupio je turistima iz Srbije nove gume, platio montiranje i balansiranje, a dobili su i besplatnu večeru.

„Zamolili bi oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lijepim sjećanjima za Novogodišnje praznike. Sarajlije su uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad. „Ovi“ koji su ovo uradili, neka im ide na čast“, poručio je Sejo.

Jedan od vlasnika oštećenih automobila Bojan Gregurek kazao je da je Brajlović ispoštovao sve i zahvalan mu je na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila.

„Upoznali smo mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva, kao i velikog gospodina Seju koji sve finansirao. Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umjeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čovjeku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva“, zaključio je Gregurek.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

5 neočekivanih izvora radijacije

Previous article

Interaktivna mapa sa preko 700 memorijalnih i istorijskih objekata jugoslovenskog doba

Next article

You may also like

More in Balkan

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *