0

Poznati bend iz Bosne i Hercegovine Dubioza kolektiv prijaviće se sledeće godine na Evrosong. Ovu informaciju je otkrio član grupe Brano Jakubović u emisija BHRT-a „Jutro za sve“.

„Mi ćemo se zaista sledeće godine prijaviti na Evrosong, ali tako da predstavljamo sve zemlje koje nemaju novca da se prijave, već smo napisali i pesmu. Zemlje poput Bugarske, Crne Gore i Makedonije u međuvremenu su odustale od učestvovanja na Evrosongu zbog finansijskih sredstava, pa ćemo mi biti predstavnici tih zemalja“, rekao je Brane i dodao:

„Zamolićemo sve građane i građanke tih zemalja, ali i šire da pošalju peticiju direkciji Evrosonga, gde ćemo zamoliti da se ove četiri zemlje predstavljaju preko benda Dubioza kolektiv u revijalnom delu programa“, rekao je muzičar i nastavio:

Dubioza Kolektiv

Foto: Stefan Tomašević/ATAImages

„Dva su razloga za to – prvi je što je finansijska konstrukcija takva kakva je, a drugo, zemlje koje sam nabrojao su u onom „hodniku“ Evropske unije, čekamo da nas prihvate. Pa, eto, da i mi mahnemo iz hodnika, dok smo još tu u čekaonici, pa nas možda pozovu na onaj šalter.“, zaključio je Brane Jakubović.

(Telegraf.rs)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Šta bi žene trebalo da urade odmah NAKON SEKSA?

Previous article

Pele na jugoslovenskoj turneji

Next article

You may also like

More in Balkan

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *