0

Mnogi su u zabludi koje mape koristiti kada ostanu bez interneta van mesta koje poznaju, pa čak i kada pokušavaju naći ulicu u sopstvenom gradu.

Što se tiče ove dve aplikacije koju god da izaberete ne mozete pogrešiti, obe rade odlično svoj posao čak je i Google Maps po nama mnogo detaljnija što se tiče zamenitosti grada, restorana, šoping centara i ostalih oznaka, dok je Here preciznija u nalaženju ulica, brojeva, bolja kao navigacija u toku vožnje i nema ono iritantno čitanje ulica posle signala za skretanje kao kod Google Maps-a.

U ovom slučaju uradili smo jednu video recenziju poredjenja preciznosti i pouzdanosti samih mapa ali sa pristupom internetu. Rad i preciznost aplikacije ne zavisi koji uredjaj posedujete, iste rezultate smo dobili i sa Samsung Galaxy S5 i Galaxy S2 star već 5 godina tako da nismo morali da snimamo oba uredjaja.

Ulice koje smo pretraživali su nama poznate i za snimanje smo pripremili pet novih (inače da su neke koje mi ne poznajemo ne bi smo bili sigurni koja aplikacija je dala tačan odgovor), a mape će ih tek sada prvi put pretražiti posle brisanja keš memorije.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

HTC One A9 – recenzija i test

Previous article

Veceras u Danilovgradu Autorsko vece Mirasa Martinovica

Next article

You may also like

More in Tehnologija

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *