Zanimljivosti

Google Pixel 3 serija telefona stiže 4. oktobra

Google Pixel 3 serija telefona stiže 4. oktobra
0

Bilo da ste SamsungAppleHuaweiGoogleSony ili fan neke druge kompanije, tokom narednog meseca imate čemu da se radujete kada su novi telefoni u pitanju. Već znamo da će Galaxy Note9 biti predstavljen 9. avgusta, a takođe se okvirno zna kada bi Sony i Apple mogli najaviti svoje nove telefone. Huawei i Google nam tako ostaju jedine misterije za ovu jesen, kada je raspored objava u pitanju, mada sada možda imamo više detalja o planovima Google-a.

U reklami, postavljenoj na onlajn marketinškoj platformi FameBit, sugeriše se Google od kanadskih kreatora sadržaja traži da Pixel 3 liniju telefona na YouTube-u počne da promoviše od 4. oktobra. Opis reklamne kampanje pominje da je 4. oktobar datum lansiranja Pixel 3 linije, ali je sigurno da se telefoni neće tada pojaviti na tržištu, već će samo biti najavljeni.

Očekuje se da će biti predstavljeni Pixel 3Pixel 3 XL telefoni, a možda i Pixel Watchpametni sat, par Pixel Buds slušalica druge generacije i nadograđeni Pixelbook laptop. Postoji mogućnost da ćemo videti i neke druge uređaje, kao što je novi Google Homepametni zvučnik ili osvežena Daydream View VR kaciga.

Pomenuti datum (4. oktobar) je isti dan kada je prošle godine objavljena Pixel 2 linija, kao i originalni Pixel godinu dana ranije, tako da glasine o ovogodišnjem datumu objave imaju smisla.

(benchmark)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Samsung spaja Galaxy S i Galaxy Note serije telefona

Previous article

Google unaprijedio opciju djeljenja lokacije unutar Google Maps aplikacije

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *