Miloš Rafailović
0

Jovana u velikom prazničnom intervjuu za Informer priča da već šest godina posti i da se svako veče moli Bogu da je zaštiti od crne magije!

– Radno u mojoj drugoj kući, na televiziji Pink. Posle toga biću sa ćerkom Leom i prijateljima. Prethodnih godina uvek sam izvlačila novčić, volela bih da sada moja ćerka izvuče paricu iz česnice, koju lomimo sa mojim bratom.

Počela sam da postim kad sam postala zvezda, i to traje već šest godina. Javne ličnosti su na udaru mnogih vradžbina. Najviše se vračalo Ceci Ražnatović, Lepoj Breni i meni, nas tri smo na udaru crne magije! Da bih se zaštitila od crne magije, postim i molim se svako veče Bogu da me sačuva od svih izazovnih situacija, mogućnosti greha i svega lošeg što može da mi se desi na mom putu uspeha.

– Kajem se što sam ulazila u veze sa slabim muškarcima. Ne želim da ih imenujem. Mislim da sam potrošila previše vremena na partnere koji nisu za mene.

Hrišćanski je praštati. Kome si oprostila?

– Oprostila sam jednom muškarcu za koga sam mislila da mi je prijatelj, a on me je u stvari najviše povredio u životu. Taj čovek me je ubo u srce i iskrvarila sam namrtvo, toliko me je povredio i ne želim više nikad da ga vidim. Od Božića sam rasterećena i hoću da uživam u svom uspehu!

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Sekirom je ubio bebu, a onda se bacio pod kamion

Previous article

Ranjena dvojica srpskih dečaka kod Štrpca – pucano iz vozila u pokretu, uhapšen pripadnik KBS-a

Next article

You may also like

More in Showbiz

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *