0

Kviz je toliko popularan da je dobio i svoju aplikaciju, websajt, facebook i instagram stranicu. Jedno od popularnijih mjesta da igrate online Slagalicu je i njihova webprezentacija slagalica.tv

Na sajtu Slagalice možete registrovati novi nalog. Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se ovdje. Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Kviz Slagalica online

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.

Ako ste ikada želeli da se oprobate u Slagalici, a niste imali dovoljno hrabrosti ili vremena da se prijavite za TV emisiju, jednostavno posjetite https://www.slagalica.tv/. Ovde možete igrati igre iz Slagalice protiv drugih posetilaca ove web prezentacije. Svakog dana počinje novi krug i svi takmičari dobijaju identična pitanja, brojeve, itd. Na sajtu postoji i  supervizor, koji nagleda da igrači ne ‘varaju’ računar, prilikom ocenjivanja tačnosti odgovora.

Pravo učešća imaju svi koji imaju naloge na Facebook-u, Yahoo-u, Google-u, a oni koji ih nemaju, moraju se registrovati na sajtu. Moguće je igrati igrice i anonimno, ali onda ne ulazite u rang listu.

Aplikaciju za Vaše android telefon možete preuzeti na sledećem linku  dok za vaš iPhone to možete učiniti OVDJE

Slagalica je svima nama omiljeni kviz. Ako ste ikada želeli da se oprobate u Slagalici, ovo je pravo mesto za Vas. Ovde možete igrati igre protiv svih ostalih posetioca ove web prezentacije.

Svakog dana počinje novi krug i svi takmičari dobijaju identična pitanja, brojeve, itd. Tu je i naš supervizor, koji nagleda da igrači ne ‘varaju’ računar prilikom ocenjivanja tačnosti odgovora. Obavezno pročitajte pravila igre da bi Vam bilo jasnije kako igre funkcionišu.

Izvor: www.mojmob.mewww.slagalica.tv

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Pada Viber, korisnici u čudu

Previous article

Šta su Danilovgrađani najviše tražili na Google-u u 2020. godini?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *