0

Podrška za Windows 7 zvanično prestaje 14. januara sledeće godine, a ako i dalje koristite Windows 7, Microsoft će vam to reći direktno kroz Popup notifikacije. Ovo je najavljeno još u martu, kada je objavljeno da će postojeći Windows 7 korisnici biti obaveštavani da se bliži poslednji trenutak za update. Tada je rečeno i da se ova notifikacija neće pojaviti jednom, već veći broj puta tokom 2019. godine.

Korisnici će moći da ugase ove notifikacije, ali Microsoft apeluje da to ne rade. One su dizajnirane da ljudima daju informacije na razumljiv način i kompanija smatra da bi korisnici trebali da ih primaju sve dok se ne odluče na upgrade.

Jasno je zašto Microsoft insistira na tome. Kada početkom sledeće godine prestane zvanična Windows 7 podrška, ti računari će postati izloženi velikom riziku od malicioznih hakerskih napada za koje Microsoft neće izdavati zakrpe. Velike kompanije imaće mogućnost za produženje podrške, s tim što će ih to dodatno koštati, ali obični korisnici neće moći da računaju na tako nešto.

(pcpress)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Cijena teglice kreće se i do 6000 DOLARA: Ovo je NAJSKUPLJI ZAČIN na SVIJETU!

Previous article

STVARANJE ZABLUDA: Ne, ova fotografija sa čoporom vukova koju svi šeruju ne pokazuje ponašanje pravog vođe!

Next article

You may also like

More in Novosti

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *