najbogatija srpkinja
0

Vukica Vučurević važila je za jednu od najbogatijih žena u Srbiji.

Vukica Vučurević je ćerka pokojnog Mirka Vučurevića, biznismena i nekadašnjeg finansijera fudbalskih klubova „Banat“ i „Budućnost“.

Od svog oca Vukica je nasledila fudbalski klub „Banat“ iz Zrenjanina, ali i fabriku satova „Nivada“ iz Švajcarske, te se tako našla na listi najbogatijih Srpkinja.

Vukica je naročito privukla pažnju domaće javnosti kada je za jednu hrvatsku televiziju otvorila vrata svog doma, te je pokazala u kakvom luksuzu živi.

Tom prilikom Vučurević je otkrila da je njenu vilu na Dedinju projektovao svetski popularni arhitekta, koji je ispunio njenu želju da prostor bude glamurozno opremljen i prepun raskošnih detalja.

„Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća“, govorila je svojevremeno Vukica za „Blic“.

Međutim, ono što je kasnije zaintrigiralo javnost, velelepna vila u kojoj je živela Vukica našla se na oglasima za iznajmljivanje prostora po ceni od 1.000 evra po danu. Ali, broj vlasnika i njegovgo ime bilo je promenjeno, kao i unutrašnjost zdanja na Dedinju.

Tada je počelo da se spekuliše da je Vučurević ostala bez svog luksuznog doma, a onda i da se njeno finansijsko stanje značajno promenilo.

Prethodno, dama koju su zbog lepote mnogi nazvali srpskom Šeron Stoun, rado se hvalila svojim bogatstvom.

Svojim izjavama Vukica je privlačila ogromnu pažnju.

Svojevremeno ona je izjavila da ne ide u kupovinu bez 30.000 evra i da toliko košta samo jedna njena bunda. Kako je ispričala, od oca je za 18. rođendan dobila gliser. Govorila je kako rado posećuje luksuzne destinacije jer voli da putuje, a prati i sve važne modne događaje.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Oni su se venčali na pauzi za ručak

Previous article

Hormonski stomak

Next article

You may also like

More in Showbiz

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *