0

Telekomovi korisnici prethodnih dana mogli su primijetiti novu verziju Telekom ME aplikacije na svojim telefonima. Povodom njenog predstavljanja, Telekom organizuje akciju prikupljanja sredstava za kupovinu savremenih instrumenata za operacioni blok Instituta za bolesti djece KCCG. Svi korisnici Telekoma do kraja februara kroz Telekom ME aplikaciju mogu da doniraju 1 euro, a Telekom duplira donacije.

Na početnoj stranici aplikacije nalazi se jasno naznačeno polje koje korisnike vodi do stranice za donaciju. Po završenom procesu, koji se obavlja u par klikova, korisnici će dobiti potvrdu o uspješnoj donaciji.

Nova verzija Telekom ME aplikacije korisnicima omogućava lak i brz uvid u potrošnju minuta i poruka, kontrolu potrošnje interneta, kao i upravljanje svim servisima Telekoma, bilo kada i sa bilo koje lokacije. Korisnici kroz aplikaciju mogu sami jednostavno aktivirati i deaktivirati dodatne opcije, mijenjati tarife…

Osim toga, aplikacija daje mogućnost plaćanja računa u par klikova (uz nagrađivanje redovnog izmirivanja obaveza), još lakšu dopunu pripejd računa, kao i najbrži kontakt sa Telekom agentima (Live Chat) koji korisnicima olakšava dobijanje neophodnih informacija i podrške.

Zahvaljujući brojnim funkcionalnostima, intuitivnom i jednostavnom korišćenju i odličnom korisničkom iskustvu, preko 35 hiljada korisnika svakog mjeseca koristi Telekom ME aplikaciju.

Iz Telekoma napominju da je aplikacija dostupna korisnicima svih mobilnih mreža kako bi mogli da na najjednostavniji način upravljalju Telekom fiksnim, TV i internet servisima koje koriste. Nova aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku.

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i može se koristiti na svim Android i iOS pametnim uređajima.

Više informacija o Telekom ME aplikaciji i akciji prikupljanja donacija može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Njemačka će platiti 900,000 evra Microsoftu za produženu podršku Windows 7 operativnom sistemu

Previous article

Apple planira da iPhone zamijeni ključ automobila

Next article

You may also like

More in Društvo

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *