0

Milena Dravić i Dragan Nikolić bili su jedan od onih parova na koje su se ljudi ugledali, a pomalo im i zavideli. A da za dugovečnu ljubav nije potreban pompezan početak u vidu raskošne svadbe i ceremonije, upravo su pokazali svojim primerom jer su posve skromno „stali na ludi kamen“.

Velikani srpske i jugoslovenske kinematografije Milena Dravić i Dragan Nikolić proveli su 44 godine u braku. Venčali su se u leto 1972. u pauzi za ručak TV filma „Kako su se volele dve budale“ po tekstu Duška Radovića, u režiji Aleksandra-Ace Đorđevića.

O tome kako su kod matičara krenuli iz Zvezdarske šume otkrila nam je Milena.

– U Zvezdarskoj šumi, kod opservatorije, snimali smo dramu Duška Radovića “Kako su se volele dve budale”. U pauzi za ručak, između dve scene, otišli smo do opštine Vračar da se venčamo. Ranije smo zakazali venčanje. O tome smo obavestili i reditelja Acu Đorđevića. Našli smo se ispred opštine sa Draganovom školskom drugaricom Sekom Sablić. Ona nam je bila kuma. Posle venčanja vratili smo se na snimanje kao da se ništa krupno nije dogodilo – rekla je svojevremeno Milena Dravić.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Toliko lepa da moraju da je čuvaju telohranitelji

Previous article

Najbogatija Srpkinja ostala bez dinara

Next article

You may also like

More in Film

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *