0

Pripadnik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Danilovgrad Miloš Mitrović i pripadnica Direktorata za građanska stanja i lične isprave Filijale Danilovgrad Marjana Šaranović dobitnici su nagrade za najbolje policajce u ovoj godini, koje je dodijelila Opština.

Nagrade je i ove godine, u iznosu 300 eura uoči Dana Opštine i Dana oslobođenja Danilovgrada 9. decembra uručila  predsjednica Zorica Kovačević.

Kovačević se zahvalila Ministarstvu unutrašnjih poslova i Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad na postignutim rezultatima u ovoj godini, kao dobroj saradnji i istrajavanju da Danilovgrad bude sigurno i bezbjedno mjesto za sve sugrađane i turiste, poručujući da će saradnja biti nastavljena istim kontinuitetom.

Pored nagrađenih prijemu su prisustvovali komandir OB Danilovgrad Slavko Đurović koji se u lično ime i u ime odjeljenja na čijem je čelu zahvalio predsjednici na razumijevanju i podršci koju imaju od Opštine i pored teške ekonomske situacije izazvane pandemijom koronavirusom.

Takođe, prisutnima se obratila šefica Odjeljenja danilovgradske Filijale Sanja Joksimović, koja se istim povodom zahvalila na ukazanoj podršci.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Instagram dobija redizajn početne stranice

Previous article

Razvijen lijek protiv COVID-19 koji može spriječiti zarazu ćelija

Next article

You may also like

More in Društvo

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *