0

Samsung će 11. februara predstaviti svoju Galaxy S20 liniju telefona, a sada nam XDA-Developers omogućava uvid u izgled Galaxy S20+ 5G telefona, preko fotografija uživo do kojih je sajt došao.

Boot ekran pokazuje i potvrđuje naziv Galaxy S20, o kojem se već neko vreme pojavljuju informacije, kao i to da je u pitanju 5G varijanta. Pored toga fotografije otkrivaju i sistem kamera koji navodno uključuje 12MP 1.8μm glavnu kameru, ultraširoku kameru i verovatno makro senzor. Na poleđini bi se mogao naći i mikrofon koji bi trebalo da poboljša kvalitet zvuka kada se snima video sadržaj.

Sugeriše se da Galaxy S20+ zapravo neće biti i najjači model u dolazećoj seriji južnokorejske kompanije. Pomenut je i S20 Ultra model koji bi trebalo da ponudi još napredniji kamera sistem (kao što je Samsungov 108MP senzor). Takođe, može se očekivati i standardni Galaxy S20, jeftiniji model (moguće S20e), kao i LTE verzije svih navedenih 5G modela.

Svi telefoni iz Galaxy S20 serije bi trebalo da imaju Snapdragon 865 procesor (ili Exynos 990 na određenim tržištima), veće ekrane i druga poboljšanja u odnou na S10 familiju.

(benchmark)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Novi renderi Huawei P40 Pro telefona prikazuju 5 kamera

Previous article

Njemačka će platiti 900,000 evra Microsoftu za produženu podršku Windows 7 operativnom sistemu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *