Radnovrijeme.me
0

Uvijek negdje kasnite ili nemate pravu informaciju? Krenete na vrijeme, ali svejedno nekako uvijek zakasnite? Možda jednostavno nemate informaciju o radnom vremenu ili pogrešno procijenite situaciju, a možda i nikad niste imali naviku dolaska na vrijeme na odredište.

Vrijeme je jedina stvar koju ne možemo kontrolisati, ne možemo je zaustaviti niti promeniti. Ono teče svojim tokom i prolazi bez obzira na sve. Gledajući na njega objektivno – vrijeme je mjerljiva veličina, možemo na njega gledati kao na prošlo, sadašnje i buduće, a njegov tempo prolaženja je uvek isti. Međutim, gledajući na vijreme subjektivno, ono prolazi uvijek drugačije – u zavisnosti od toga šta radimo, gde smo, sa kim…

Radnovrijeme.me

Vođeni potrebama i značajem vremena u današnjem svijetu, ekipa iz Danilovgrada je pokrenula Prvi registar radnih vremena u Crnoj Gori na adresi www.radnovrijeme.me, u kojem će se moći pronaći radna vremena svih javnih ustanova i privatnih preduzeća u Crnoj Gori.

Kako su naveli iz ovog registra, baza radnih vremena se svakodnevno popunjava a servis je među prvima prepoznala Societe Generale Montenegro banka, koja uvijek i pravovremeno prepoznaje novitete u online svijetu.

Na pitanje da li svako može dodati radno vrijeme svoje kompanije, iz Registra su naveli da u okviru platforme postoji jednostavna forma čijim popunjavanjem se u svega par minuta kompanija izlistava u Registru radnih vremena, dok se u registar svakodnevno upisuju nove ustanove i preduzeća.

„Prednost upisa trenutno dajemo javnim ustanovama a takođe se vodimo u odnosu na pretrage korisnika u okviru Registra.

Servis je trenutno potpuno besplatan za kompanije i podrazumijeva osnovni paket gdje kompanije pored radnog vremena mogu upisati i svoju adresu poslovanja, dok za naredni period pripremamo posebne pakete kako za kompanije ali i za građane koji će upisom kompanija u registar moći da ostvare određen profit. “ – naveli su iz prvog registra radnih vremena u Crnoj Gori.

 

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Facebook DOWN: Social network outage affecting thousands of users

Previous article

Facebook testira vraćanje Messengera u glavnu Facebook aplikaciju

Next article

You may also like

More in Društvo

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *