0

Iako nas u narednom periodu očekuje nekoliko premijum telefona, koji će se sigurno izdvajati i na polju karakteristika kamera (Huawei P20 Pro, na primer), u prethodnih nekoliko meseci se pojavilo dosta novih telefona da se može napraviti sveže poređenja kamera.

Zbog toga se sajt Android Authority odlučio da upravo sprovede jedno ovakvo poređenje, a na poređenju su se našli modeli Samsung Galaxy S9+, Apple iPhone X, Samsung Galaxy S8 i Google Pixel 2 XL. Bez sumnje se radi o trenutno najkonkurentnijim kamerama na telefonima koji su dostupni u ovom trenutku.

Android Authority je u ovom poređenju kamera kreirao veliki broj sample fotografija i snimaka, kako bi kamere poterao do njihovih limita, a fokus je bio na boji, detaljima, panorami, portretu, HDR mogućnostima, kao i selfijima. Neke fotografije i video snimci su kreirani danju, dok su drugi bili podvrgnuti noćnim uslovima. Kako je poređenje prošlo, možete opširno videti u linku izvora ili preko ovog linka, a u tekstu su dostupne i fotografije visoke rezolucije.

Krajnji rezultat je da se Samsung Galaxy S9+ kamera pokazala kao izuzetna, ali prema mišljenju autora sa Android Authority sajta, nije se izdvojila kao ultimativni pobednik. Glavni razlog ovoga jesu odlični rezultati kamere na Google Pixel 2 XL modelu. Na kraju, sve se svodi na preferencije korisnika. Oni koji vole Samsung, definitivno će izabrati Galaxy S9+, ali ukoliko preferirate Google telefone, nećete mnogo propustiti po pitanju kamere ni ako izaberete Pixel 2 XL model, bar prema rečima Android Authority tima.

(benchmark)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Apple Watch 4 će imati veći ekran

Previous article

Analitičari smatraju kako nas u roku od dvije godine očekuje savitljivi iPhone

Next article

You may also like

More in Tehnologija

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *