Boston
0

MASAČUSETS – Policija je uhapsila muškarca iz Masačusetsa, jer je doveo u zabludu istragu o misterioznom nestanku njegove supruge iz predgrađa Bostona, prenosi Politika.

Vlasti su saopštile da je uhapšen Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39), poreklom iz Beograda, majke troje dece, čiji su nestanak u sredu prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena, piše En-Bi-Si Njuz.

Hapšenje je usledilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena, koju su vršili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, izvestio je En-Bi-Si Boston.

Kako se navodi, okolnosti nestanka Ane Volš su nejasne.

Policija je objavila potragu za Anom Volš u četvrtak, dan nakon što je prijavljen nestanak i četiri dana nakon što ju je navodno poslednji put video neimenovani član porodice.

Policija je navela da je Ana Volš navodno poslednji put viđena u svojoj kući rano u nedelju, 1. januara, pre nego što je trebalo da ode do bostonskog aerodroma Logan, kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gde radi kao menadžer u agenciji za nekretnine.

Policija nije precizirala ko je poslednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice”. Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće oko četiri sata ujutru, prenosi Tanjug.

Međutim, policija veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Beograđanka misteriozno nestala u SAD

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Ulicama Istočnog Sarajeva krenuo paradni marš uz dozvolu predsjednika Srpske (VIDEO)

Previous article

Ambasada SAD: „Republika Srpska će samu sebe uništiti i one oko sebe težnjom za nezavisnošću“

Next article

You may also like

More in Hronika

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *