0

Nekoliko korisnika Apple iPhone 11iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max telefona je na Apple Communities sajtu objavilo svoja negativna iskustva sa ogrebotinama koje se pojavljuju na LCD i AMOLED ekranima njihovih uređaja.

Jedno iskustvo opisuje da su muž i žena kupili po jedan iPhone 11, a nakon dva dana držanja uređaja u džepovima na oba modela su zabeležene ogrebotine na ekranima (uključujući i ogrebotinu preko FaceTime kamere).

Neke od ogrebotina, na primerima fotografija koje su priložili korisnici, izgledaju kao mrlje od prstiju ali se ne mogu obrisati sa ekrana. Korisnici ističu da, pored toga što im telefoni nisu pali na tvrdu površinu, uređaji nisu ni dolazili u kontakt sa bilo čim u njihovim džepovima što bi moglo da ošteti displej (uključujući ključeve, kovani novac ili neki drugi oštar objekat).

LCD panele za iPhone 11 liniju obezbeđuje dugogodišnji Apple-ov dobavljač – japanska kompanija Japan Display. Tokom prezentacije nove linije telefona, Apple je istakao da je staklo, proizvodi ga američki Corning, koje se koristi na uređajima najjače od bilo kog koje se može naći na telefonima u 2019. godini.

Očekivano, korisnici prijavljuju da kada su otišli da reklamiraju ogrebani ekran u Apple Store prodavnicama, kompanijini predstavnici su ih optužili za kreiranje oštećenja na displejima telefona i ukupno gledano nisu naišli na razumevanje niti im je reklamacija uvažena.

(bench

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Biolozi iz Evrope i Rusije otkrili kako da učine ćelije besmrtnim!

Previous article

U Zagrebu postavljen semafor za pješake koji gledaju u telefone

Next article

You may also like

More in Novosti

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *