0

Apple je objavio da neki iPhone 8 telefoni imaju fabričku grešku, koja može da dovede do različitih problema u radu. Iako nije u pitanju raširena pojava, primećeno je da neki iPhone 8 telefoni koji su prodati između septembra 2017. godine i marta ove godine imaju problem sa matičnim pločama. Zato je kompanija odlučila da otvori Logic Board Replacement Program.

Prema rečima zvaničnika iz kompanije, u pitanju je samo mali procenat ovih telefona koji su se u prodaji našli u prvih šest meseci nakon izbacivanja na tržište. Ti telefoni imaju fabrički defekt, koji može da dovede do restartovanja, zamrzavanja ili nemogućnosti uključenja.

Problem je uočen samo na iPhone 8 modelima (ne i na iPhone 8 plus), a vlasnici ovih telefona koji su ih kupili u pomenutom periodu mogu da provere na Apple sajtu da li se njihovi uređaji nalaze u ovoj grupi.

Ukoliko je to slučaj, Apple će zameniti telefon besplatno. Pri tome potrebno je obratiti pažnju, da ako na telefonu postoje neka fizička oštećenja (na primer slomljen ekran), ona moraju da budu popravljena (po regularnom cenovniku), pre nego što se izvrši zamena telefona.

Akcija će trajati dok ne istekne tri godine od početka prodaje iPhone 8, a korisnicima kojima se zamene telefoni neće se produživati garancija.

(b92)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Postoji funkcija na Android telefonima koju bi svako trebalo da aktivira

Previous article

Apple predstavio iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR telefone

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *