Ana Ivanović
0

Proslavljena teniserka Ana Ivanović nedavno je progovorila o tome kako vaspitava djecu današnjem vremenu punom izazova.

Bivša teniserka je mnoge iznenadila izjavom da njeni sinovi koje je dobila u braku sa proslavljenim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom uopšte nisu svjesni koliko su im roditelji poznati, ali i da pokušava da ih vaspita u duhu obične tradicionalne porodice.

Ana broji čak preko milion i po pratilaca na društvenim mrežama, a kako kaže trudi se da što manje vremena provodi na njima, jer to loše utiče na nju.

– Socijalne mreže su druga tema i veoma osjetljiva. Dobre su za biznis, ali dosta utiču na mentalno stanje mladih ljudi. Ne koristim mnogo društvene mreže, ponekad koristim Instagram, ali mislim da tamo ima puno poruka koje nisu dobre za mentalno zdravlje i to ne samo tinejdžera. Čak i ja kad provedem deset minuta na Instagramu počnem da se osjećam loše – kaže Ana, jer kako navodi dobije želju da putuje na neka mjesta koja vidi na toj mreži ili da posjeduje nešto što joj suštinski nije potrebno.

 

– Sreća i zadovoljstvo dolaze iznutra. Ljudi biraju posao i svoj život, svog momka, naspram društvenih mreža – kaže Ivanović, koja dodaje da ona i njen muž Bastijan Švajnštajger ne koriste telefon kada su sa djecom.

– Ni televizor, nemamo ipad u kući. Nekad budem 10 minuta u toku dana, nekad pola sata na telefonu, ali se trudim da to što više limitiram – kaže Ana Ivanović.

Iako su i Ana i Bastijan imali veoma uspješne sportske karijere, kako kaže, djecu uopšte ne opterećuju time.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

BRED PIT NAPUŠTA FILMSKU INDUSTRIJU?

Previous article

Nacija na sedativima! U Crnoj Gori građani popili više od dva miliona bromazepama

Next article

You may also like

More in Showbiz

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *