0

Viber novom opcijom nestajućih poruka za sve četove dodatno pojačava privatnost korisnika.

Viber uvodi funkciju nestajuće poruke za sve četove.

Prethodno dostupna isključivo u Tajnim četovima, ova funkcija će svim korisnicima omogućiti da podese tajmer da tekstualne poruke, fotografije, video klipove ili bilo koji drugi fajl nestane posle samo nekoliko sekundi, minuta, sati ili čak i dana. Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja počinje onog trenutka kad primalac pregleda poruku. Nestajućim porukama u svim “1 na 1“ četovima Viber ojačava svoju poziciju najbezbednije aplikacije za razmenu poruka na svetu.

Viber je aplikacija pokazuje konstantnu posvećenost boljoj privatnosti svojih korisnika tokom prethodnih godina. Među ostalim premijerama koje je predstavio na tržištu aplikacija za razmenu poruka, Viber je uveo funkciju brisanja poruka za sve četove još 2015, potpunu enkripciju (sa-kraja-na-kraj) kao standard 2016. i sakrivene i tajne četove 2017. godine.

Kao deo stalne posvećenosti privatnosti komunikacije svojih korisnika, Viber je najavio uvođenje nestajućih poruka i u standardnim četovima.

Kako bi se podesila nestajuća poruka, korisnik trebalo bi da:

  • Pritisne ikonicu u obliku časovnika na dnu četa
  • Izabere vremenski period posle kog bi poruka trebalo da bude izbrisana
  • otkuca ili pripremi poruku i prosledi je primaocu.

Podsećamo sve korisnike verovatno najpopularnije aplikacije za razmenu poruka u Srbiji i regionu, da je Viber uveo i povećanje broja istovremeno aktivnih korisnika video poziva sa 10 na 20, kako bi u vreme virusa korona korisnici mogli da ostanu kod kuća, ali da se i dalje druže ili rade zajedno bez ograničenja.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Polaznici Policijske akademije na onlajn radionici o bezbjednosti na internetu

Previous article

Pojavile se prve informacije o cijenama sva 4 telefona iz iPhone 12 serije

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *