0

Samo dvije nedelje nakon svjetske premijere u Južnoj Koreji, kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je od počela zvaničnu prodaje dva nova flegšip telefona iz Galaxy Note20 serije na domaćem tržištu od danas 21. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 949  za Galaxy Note20 i od 1199    za Galaxy Note20 Ultra. Galaxy Note20 Ultra biće dostupan u mistično bronzanoj, crnoj i bijeloj, dok će Note20 model biti dostupan u mistično bronzanoj, zelenoj i sivoj boji.


Pored nove Galaxy Note20 serije, počinje prodaja novog Samsung Galaxy Tab S7 i S7+ tableta, kao i inovativnih Galaxy Buds Live bežičnih slušalica, koje se odlično dopunjuju sa novom Note serijom pametnih telefona.

Galaxy Note serija je uvijek bila simbol vrhunskih performansi, produktivnosti i zabave, dok je nova serija najmoćnija do sada. Ovi uređaji imaju sve osobine kompjutera i omogućavaju korisnicima da uživaju u kreiranju foto i video sadržaja, ali i u gejmingu, kao pravi profesionalci.

„Od nastanka serije, Galaxy Note pametni telefoni predstavljaju moćan spoj vrhunskih performansi i elegantnog dizajna. Galaxy Note20 i Note20 Ultra donose opcije koje će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika“, izjavio je Milan Vujović, direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju u kompaniji Samsung Electronics.

Tradicionalna S Pen olovka dolazi sa unaprijeđenim performansama, uz Samsung Notes koji automatski konvertuje rukom pisane bilješke korisnika u digitalni dokument različitih formata kao što su Word ili PDF.  Jednostavnost povezivanja Note20 serije sa drugim uređajima, omogućava korisnicima da sa lakoćom svoje bilješke prepravljaju ili dijele na svojim tabletima i računarima.

Ono što je savremenim korisnicima jedna od najvažnijih karakteristika pametnih telefona je kvalitetna kamera, koja sada dolazi sa 8K rezolucijom idealnom za pravljenje vrhunskih snimaka, profesionalnog ranga. Kamera na Galaxy Note20 Ultra modelu sa širokougaonim objektivom od 108 megapiksela, bilježi i najsitnije detalje, tako da fotografije i video snimci izgledaju onako kako ih vidi ljudsko oko. Posebna pogodnost je Pro Video režim sa opcijama za profesionalni fokus i zumiranje u Full HD rezoluciji.

Galaxy Buds Live

I na polju zabave Note20 serija donosi nova iznenađenja. Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Microsoft korisnicima će biti omogućeno igranje omiljenih igrica sa kompjutera u vjerodostojnoj rezoluciji.

Više informacija o Samsung Galaxy Note20 i Note20 Ultra pametnim telefonima pronađite na: https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-note20-mne .

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Microsoft testno omogućio pokretanje Android aplikacija sa telefona na Windows 10

Previous article

Izrada internet prodavnica. Zašto je potrebna mom biznisu?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *