severina
0

Protekla godina je za nekoliko balkanskih muzičara bila naročito dobra zato što su zaradili mnogo novca zahvaljujući popularnosti njihovih pjesama na Jutjubu.

Severina je prva na listi, jer joj je pjesma “Fališ mi”, koju je snimila s bugarski muzičarem Azisom, donijela čak 59.000 eura.

-Kada mi je producent Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali veliki za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Otkada pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi…- kazala je Severina ranije.

Milica Pavlović je u aprilu objavila pjesmu “Provjereno” i zaradila 45.000 eura. Inače, Ana Nikolić je optužila Milicu da joj je ukrala ovu pjesmu te su mjesecima vodile medijski rat. Nema sumnje da je i ova svađa doprinijela popularnosti singla.

Relja Popović i David Ljubenović Devito su pjesmom “Omađijala” zaradili 38.000 eura i zauzeli treće mjesto na listi najplaćenijih. Istu cifru zaradio je Mihajlo Veruović Vojaž pjesmom “Tango”.

Ovo nije jedina pjesma od koje je Vojaž zaradio, a ni Milica Pavlović. On je s Igorom Panićem Nuccijem snimio duet “Gad”, od kojeg je zaradio nešto manje od 18.000 eura. Milica ima duet “Šećer” sa Stjepanom Jelicom Albinom, koji ima gotovo identičan broj pregleda kao “Gad”.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Saznali smo ko najviše zarađuje na instagramu

Previous article

Nedjeljni poslovni horoskop 9. januar – 15. januar 2023.

Next article

You may also like

More in Showbiz

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *