Google Drive ima preko 1 milijardu korisnika
0

Google dodaje još jednu platformu, koja je uspela da prevaziđe milijardu korisnika. Kompanijin Drive cloud servis se pridružuje elitnom timu, u kome se još nalaze i Gmail, Chrome, Maps, YouTube, Android i Play Store.

Kompanija je ovu informaciju objavila tokom svoje Google Cloud Next konferencije, ističući da će dostignuće biti postignuto u nekom trenutku tokom ove nedelje, mada nije tačno objavljen dan kada će se ovo dogoditi (ili se već dogodilo).

Google je obično tajanstven i tih kada su u pitanju objave u vezi sa Drive servisom. Prošle godine, kompanija je objavila da je Google Drive ima preko dva biliona (američki trilion) fajlova i preko 800 miliona aktivnih korisnika.

Tokom poslednjih 12 meseci, Google je aktivno poboljšavao Drive mogućnosti sa funkcijama i karakteristikam, koje su fokusirane na poslovne korisnike. Team Drives i Drive File Stream su namenjeni kompanijama, dok su svi korisnici dobili machine-learning funkcije. Tu su i Drive-pokretane opcije bekapovanja i sinhronizacije za sve PC i Mac korisnike.

benchmark

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Trenutno 6 najboljih Android telefona na svijetu

Previous article

Konačno! Facebook Messenger će prijavljivati ako vam neko pošalje sumnjivu poruku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *