0

Do sada smo već čuli neke informacije o iPhone 2020 modelima kompanije Apple, a sada imamo CAD rendere uređaja za koji se veruje da je iPhone 12 Pro Max. Do rendera je došao dojavljivač Max Weinbach, i u partnerstvu sa Everything Apple Pro pretvorio ih je u rendere visokog kvaliteta i 3D štampani model uređaja.

Prema navodima, završeno je samo 70% CAD modela, pa su neki detalji popunjeni informacijama iz ranijih glasina. Renderi potvrđuju neke od prethodno procurelih detalja, počevši od ravnih ivica oko ekrana, kao i ravnijeg staklenog panela sa manjom zakrivljenošću po ivicama. Tu je i manji izrez.

Renderi sugerišu da će iPhone 12 Pro Max biti tanji od njegovog prethodnika, sa debljinom od oko 7,4mm ali će zato biti duži i širi. Ispupčenje za kameru je takođe veće od onog na iPhone 11 Pro Max modelu, dok same kamere neće biti toliko izražene.

Druge vidljivije izmene dizajna uključuju šire antene, koje će pomoći kod 5G podrške, dok je SIM slot pomeren do tastera za zvuk umesto da bude pored tastera za paljenje. Tamo gde je bio SIM slot, render sada sugeriše Smart Connector.

Novi Apple telefoni se očekuju tokom jeseni, kada ćemo imati i potvrdu njihovog dizajna.

(benchmark)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Ako je prognoza pogrešna, nisu krivi meteorolozi, već pandemija

Previous article

U Velikoj Britaniji do sada zapaljeno više od 50 baznih stanica zbog teorija zavjera o povezanosti 5G mreža i COVID-19

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *