Lash
0

Lash je napustila posao u Americi 1991. godine, spakovala se i preselila u Japan. Šest godina života u Kjotu, štedeći novac za putovanje svijetom.

Nakon Kjota počinje njena avantura,…Od 1998. godine je putovala prilično neprekidno, uglavnom u Aziji, ali i malo dalje.

Photo credit: LashWorldTour

Većinu vremena je provela na biciklu; popela se na mnoge planine i vulkane; obišla mnoštvo muzeja, zanatskih fabrika i galerija; radila je kao ekipa na 2 epizode ​​emisije ‘Survivor-a’ ; podučavala ronjenje u 4 azijske zemlje;  prisustvovala bezbrojnim predstavama tradicionalnog plesa, muzike i pozorišta, provela mnogo vremena na ostrvima  oko Tajlanda, Malezije i Indonezije.

Poslednjih mjesec dana je provela u Crnoj Gori a njena posjeta našoj zemlji nije prošla nezapaženo, pa je i Televizija Vijesti uradila prilog sa uvijek nasmijanom i raspoloženom putnicom.

Lash svoje putovanje nastavlja u susjednoj Albaniji a Crna Gora, po njenim riječima, biva upisana u top destinacije! O svojim putovanjima vodi blog Lashworldtour.

LASHWORLDTOUR.COM

Lash je posjetila i Manastir Ostrog o kojem ima samo lijepe riječi i kako je najavila priprema opširan članak o svom doživljaju posjete našoj Opštini.

 

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Šta je ISTINA o ŽIVOM PIJESKU?!

Previous article

Huawei EMUI 10 će biti predstavljen 9. avgusta

Next article

You may also like

More in Balkan

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *