0

Pojavili su se navodni renderi Huawei P40 Pro telefona u zaštitnom kućištu, koji nam daju bolji uvid u neke karakteristike dolazećeg uređaja.

Ispupčenje za kameru pokazuje pet kamera senzora, što se poklapa sa dosadašnjim glasinama. Senzor u vrhu bi mogao biti periskop (P40 Pro bi trebalo da ima 10x optičko zumiranje). Ranije procurele vesti su sugerisale da će standardni Huawei P40 imati sistem sa tri kamere.

S prednje strane P40 Pro je takođe zanimljiv. Tu su dve punch-hole selfi kamere. Kada je u pitanju sam ekran, zanimljivo je da njegove ivice nisu zaobljene, kao što je to bio slučaj kod “Horizon Display-a” na Mate 30 Pro modelu. Sa strane su vidljivi i tradicionalni hardverski tasteri.

Primetno je da nema 3.5mm priključka, koji je verovatno rezervisan za standardni P40. U gornjoj strani telefona je smešten IR blaster

Huawei P40 i P40 Pro će biti predstavljeni krajem marta u Parizu, a očekuje se da će imati Kirin 990 čipset, a kako za sada stoje stvari, verovatno će stići bez Google servisa.

 

(benchmark)

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Elon Musk otkrio na koji način će se pristupati Internetu putem Starlink satelita

Previous article

Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S20 telefona

Next article

You may also like

More in Novosti

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *