0

Beograđanka Ana Volš, majka troje djece, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, policiji je svojevremeno prijavila da joj je suprug Brajan prijetio ubistvom, prenose američki mediji.

“Nestala mama iz Kohaseta Ana Volš rekla je policiji Vašingtona da je Brajan Volš prijetio da će ubiti nju i njene prijatelje”, napisao je na Tviteru novinar lokalnog portala boston25 Bob Vard koji prati slučaj.

Vard tvrdi da policijski izveštaj koji je ekskluzivno dobio otkrio duboke probleme koji su postojali čak i prije nego što su Ana i Brajan bili vjereni.

Prema tom javnom izvještaju o incidentu, Ana Кnip (njeno prezime iz prvog braka) rekla je policiji da joj je Brajan Volš preko telefona prijetio da će ubiti nju i njene prijatelje.


“Ana nikada nije sarađivala sa policijom. Brajan Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren”, navodi Vard.

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana prijavila policiji da joj je Brajan prijetio da će je ubiti na društvenim mrežama, objavila je njihovu vjeridbu.

I četiri mjeseca kasnije su se vjenčali.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gdje se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavio tek 4. januara.

Zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu.

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dvije lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Policija je u utorak, podsjetimo, otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sjekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi sjeverno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Djeca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odjeljenja za djecu i porodice.

Ana Volš, podsjetimo, poslednji put je viđena 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Naplatila sam svoje tijelo, kupiću kuću ove godine

Previous article

U Srbiji danas manje stanovnika nego 2011. godine

Next article

You may also like

More in Balkan

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *