0

Holivudska glumica Sandra Bulok u martu prošle godine, kazala je da napušta glumu.

Nakon karijere duge 30 godina, odlučila je da se posveti sebi i svom privatnom životu. Oskarovka ove godine puni 59. godinu, što mnoge čudi s obzirom na njen mladoliki izgled.

Više puta je istakla da ima dobru genetiku, ali i da se podvrgla manjim estetskim korekcijama. U tome svakako imala meru, pa je uspela da sačuva svoju lepotu.

Poslednjih godina se odlučila za tretmane lica koji nisu ekstremni, odnosno ne podrazumevaju lasere i slične tretmane. Sandra je u emisiji kod Elen Dedženeris rekla da redovno odlazi na tretman pod nazivom EGF (Epidermal Growth Factor), odnosno „Penis Facial“.

Pomenuti EGF se nalazi u našoj koži, a kako starimo gubimo ga i zbog toga naša koža gubi elastičnost. Krema sa EGF-om se nanosi na lice, a zatim se dermatološkim tremanom iglica pomaže da kolagen i hranljive materije prodru što dublje. Ovaj tretman joj pomaže u podmlađivanju kože, ali i uklanjanju mrlja, koje su karakteristične u njenim godinama.

„Prodire u kožu, razgrađuje kolagen i jača je, a vi na jedan dan izgledate kao žrtva opekotina“, rekla je Bulok.

Mnoge je zanimalo zašto se zove „Penis Facial“, a objašnjenje je zgrozilo javnost. Naime, s obzirom na to da je potrebna mlada koža, lekari su koristili matične ćelije uzete iz odbačene obrezane kožice novorođenčadi u Koreji.

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Hormonski stomak

Previous article

Ovo je Amber, devojčica po kojoj je Amber Alert dobio ime

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *