Zaradite na telefonu - Android uređaji
0


Kada pogledate vaš telefon, vjerovatno mislite o trošenju novca, više nego o zaradi istog. Sama usluga prilično košta, da li kupovinom vaučera ili mjesečnim plaćanjem. Na svu sreću postoje aplikacije za zaradu na Google Play trgovini koje vam mogu pomoći da nadoknadite jedan dio troškova. Donosimo nekoliko načina kako da zaradite novac koristeći Android aplikacije.

Najbolje aplikacije za zaradu

Google Opinion Rewards

Ovo će možda zvučati kao iznenađenjeali  Google ima vlastitu aplikaciju koju možete koristiti da zaradite novac. Sa Google Opinion Rewards možete zaraditi Google Play kredit ispunjavanjem anketa. Primiti ćete obavijest svaki put kad je nova anketa dostupna i potrebno vam je samo nekoliko minuta da odgovorite na niz pitanja ali ništa strašno.

 

Nakon što ispunite anketu, zarađujete kredit za Google Play trgovinu kojeg možete iskoristiti da kupite aplikacije, muziku, filmove i slične stvari. Mnoge od anketa imaju rok za ispunjavanje, tako da pobrinite se da ne čekate predugo da ih ispunite.

google-opinion-rewards

1

PiniOn

Koristite PiniOn da zaradite novac sa fotografijama, mišljenjima o uslugama, brendovima i proizvodima i istraživanjima. Aplikacija nudi zadatke koji se vrlo lako i brzo mogu izvest. Možda ćete malo morati i izaći iz kuće, ali to je i dobra stvar.

Možete suziti svoje zadatke na zadanu adresu, sudjelovati virtualno ili zakazivati misije. što više sudjelujete, to više misija dobijate, a time i više novca možete zaraditi. Možete zatražiti isplatu novca na svoj bankovni ili PayPal račun.

androidpit

2

Freelancer

Freelancer (honorarac) baš i nije aplikacija preko koje možete zaraditi novac online za nekoliko minuta, već aplikacija za pronalazak poslova preko kojih možete zaraditi nešto dodatnog novca.

Poslodavci imaju projekte i honorarci daju prijedloge o vremenu izvršenja i vrijednosti njihovih usluga. Na kraju, honorarac dobija posao ako njegovi prijedlozi odgovaraju potrebama.

freelancer

3

QuickCash

QuickCash je još jedna od aplikacija koja vam plaća da testirate nove aplikacije i web stranice. U ovoj aplikaciji 1000 poena je jednako $1. Nakon dostignuća vrijednosti koju želite možete prenijeti vaš na PayPal račun.

Minimalan iznos koji možete napraviti je $1. Nije toliko teško doći do ove cifre, jer poeni za testiranje aplikacija variraju od 23 do 3.000.

quickcash

4

MintCoins

Umjesto kredita za Google Play trgovinu, MintCoins vam daje priliku da hladno zaradite istu gotovinu. Možete dobiti virtualne novčiće preuzimanjem besplatnih aplikacija, gledanjem videa, registracijom na web stranice, ispunjavanjem anketa i pozivanjem prijatelja da rade isto.

Čim vaše stanje postane $1 slobodni ste da povučete svoju zaradu na PayPal račun, ili možete čekati i pustiti da se ta cirfra podigne ako tako želite.

mintcoins

5

AppCasher

Ako vam plaćanje za testiranje aplikacija izgleda kao odli?an na?in da provedete vrijeme, AppCasher je baš stvar za vas. Možete zaraditi kredit za instaliranje i pokretanje aplikacija, a ti krediti se kasnije mogu konvertovati u poklon kupone koje možete koristiti za kupovinu stvari sa Amazona ili iTunesa. Također možete se odlučiti da se vaš novac prebaci na PayPal račun umjesto toga.

Isto tako možete pozvati prijatelje da isprobaju ovu aplikaciju, tako što ćete im dati referral kod, a vi ćete zaraditi nešto dodatnog kredita za svaku osobu koja počne koristiti ovu aplikaciju.

appcasher

6

CashPirate

CashPirate je aplikacija koja pretvara bodove u novac. Registrovani korisnici mogu testirati aplikacije, sudjelovati u anketama, igrati igrice i pozvati ostale prijatelje da se pridruže. Hiljadu poena u ovoj aplikaciji je jednako jednom dolaru, a to se može konvertovati da kupujete stvari na Google Play trgovini, ili transferovati na vaš PayPal račun.

cashpirate

8

INSTAGRAM OPEN BALKAN

Xiaomi sprema Mi 6x telefon

Previous article

Opština Danilovgrad neće da isplati zarade

Next article

You may also like

More in Tehnologija

Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *